Taller d'Ocupació Sant Salvador

Felanitx

FORMACIÓ AL T.O.

tosantsalvador | 26 Setembre, 2011 07:24

 

·         PROJECTE FORMATIU

 En començar el Taller d’Ocupació l’equip tècnic va realitzar un diagnòstic individualitzat de formació i ocupació que va servir per a dissenyar i elaborar un itinerari amb un pla de treball personalitzat d’ocupació, pràctica professional i d’ensenyaments específics de formació per a persones adultes, amb el compromís de cada alumne del Taller.

 

cl1

 

· Formació ocupacional

La formació ocupacional teòrica i pràctica té com a objectiu assolir d’una banda el Certificat de Professionalitat de Treballador Forestal (340 hores) i de l’altra l’ Especialitat Formativa de Marger (700 hores). També es realitzen altres mòduls complementaris, com ara Informàtica bàsica, Riscos Laborals i Orientació Laboral.

· Formació específica d’adults

La majoria dels alumnes-treballadors acudeixen voluntàriament i fora de l’horari de feina al Centre d’adults de Vilafranca per continuar amb els estudis reglats i d’aquesta manera millorar el seu perfil formatiu i, per tant, el professional.

Les hores de formació específica d’adults dins l’horari de feina estan plantejades per a  reforçar els estudis realitzats al Centre de Vilafranca. En contacte continu amb els professionals d’aquest centre s’han pogut programar activitats de màxim aprofitament. D’acord amb les necessitats més urgents es realitzen classes de català, castellà i/o anglès, repàs de socials, naturals i matemàtiques.

Es dur a terme un seguiment dels alumnes-treballadors a través de les tutories globals i individuals i valoracions-avaluacions periòdiques.

També es va decidir amb l’acord de tots els participants realitzar la preparació de l’examen de la Direcció General de Política Lingüística de català A2 i B1.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb